Picture Rumah di sikh,kedah

Sik, Kedah

-rumah ini baru siap,tidak ada siapa duduk... Halaman rumah sangat luas. Boleh datang tengok dahulu sebelum beli p/s:saya tolong orang...
1 week, 3 days ago in mudah.my

MYR 190,000
3 bedrooms
2 bathrooms
10000 sq. feet
Picture Rumah baru siap untk di jual - 019-3091---

Jitra, Kedah., Alor Setar, Kedah

Extra Tanah Di Tepi & Belakang Rumah. Rumah Baru Siap Belom Diduduki Berminat Sila Hubungi. 019-3091---. Features: Playground. (Ad provided by...
11/01/2014 in sheryna.com.my

MYR 280,000
253 sq. feet

Similar properties for sale: rumah baru di alor setar, rumah di alor setar

Picture Tanah Lot Satu Pemilik di Tikam Batu

Tikam Batu Sungai Petani, 08500 Sungai Petani, Kedah

Tanah dan rumah siap untuk diduduki Tanah berkeluasa 0.45 ekar bersamaan 19600kps Tanah amat luas. Boleh bina extra 2 buah rumah lagi Tanah siap...
11/04/2014 in mudah.my

MYR 298,000
45 sq. feet

Similar properties for sale: rumah untuk di jual sungai petani, rumah baru sungai petani

Picture Semi D,Tmn Harvard Country & Golf Club,Gurun

Jalan Gurun/bedong, 08100 Gurun, Kedah

...masih belum diduduki (kategori rumah baru tetapi sudah lama disiapkan oleh pihak pemaju). Rumah sentiasa di pantau dan dijaga baik oleh...
20/04/2014 in mudah.my

MYR 170,000
3 bedrooms
2 bathrooms
3724 sq. feet

Similar properties for sale: semi d gurun kedah, rumah baru di sungai petani kedah

Picture Rumah corner lot taman sri bayu sg lalang

Taman Sri Bayu Sg Lalang, 08000 Sungai Petani, Kedah

Mempunyai sedikit tanah belakang. Bahagian luar memang nampak mcm usang sikit (di sengajakan.) Kita akan cuci bahagian luar rumah dan juga cat...
14/04/2014 in mudah.my

MYR 130,000
3 bedrooms
1 bathroom
1960 sq. feet

Similar properties for sale: taman sri bayu sungai lalang

Picture Taman Peruda Town Area

Taman Peruda, 08000 Sungai Petani, Kedah

...Al-Radji, SM Sain, Rumah telah diubahsuai ke 1 1/2 tkt. Bilik / loteng di atas boleh dijadikan bilik tidur / rehat / bacaan.
25/04/2014 in mudah.my

MYR 90,000
3 bedrooms
1 bathroom
1100 sq. feet

Similar properties for sale: taman berlian sungai petani, rumah sg petani

Picture Bilik kosong, kulim hi-tech(perumahan baru)

Kulim Hi-Tech, 09000 Kulim, Kedah

.bilik 2nd untuk di sewa di area kulim hitech (phase 2c/blakang bank muamalat)... Rumah baru dan cantik. Mencari housemate yang pembersih dan...
21/04/2014 in mudah.my

On Request
20 sq. feet

Similar properties for sale: rumah sewa kulim kedah, rumah baru di kulim kedah

Picture Tmn sri mas

Taman Sri Mas, 06700 Pendang, Kedah

...dengan kedai runcit. Rumah baru diubah suai. Mempunyai air-cond di setiap bilik Hubungi rizal:013-4864---
28/04/2014 in mudah.my

On Request
3 bedrooms
2 bathrooms
3080 sq. feet

Similar properties for sale: taman di pendang, rumah di pendang

Picture Tanah Lot,Kuala Kedah Darul Aman

Tepi Menara Telekomunikasi,sg Baru, 05150 Kuala Kedah, Kedah

Tanah sesuai untuk rumah bangglow anda. Kos guaman dibayar pihak saya... Lot yang luas dan harga yang sangat berpatutan,berbanding lot-lot...
12/04/2014 in mudah.my

MYR 43,000
4 sq. feet

Similar properties for sale: rumah untuk dijual mudah kedah, rumah untuk dijual di kedah

Picture Bandar Star Gate double storey shop house 428k

Alor Setar, Kedah

...Berhad, iaitu merupakan usaha sama DXN Holdings Berhad dan Yayasan Islam Kedah (YIKED). Projek ini didirikan di tanah seluas 124 hektar.
02/05/2014 in mudah.my

MYR 428,000
2200 sq. feet

Similar properties for sale: rumah kos rendah di kedah, rumah baru di alor setar kedah

Picture Rumah Semi D, Corner Lot

Taman Armada Fasa Ii, 06600 Kuala Kedah, Kedah

Sebuah rumah Semi D Baru, untuk di sewa, di Taman Armada Fasa II Jalan Kuala Kedah. Rumah berkenaan:Berdekatan dengan Sek. Men dan Sek.
15/04/2014 in mudah.my

On Request
3 bedrooms
2 bathrooms
1300 sq. feet

Similar properties for sale: rumah sewa di langkawi, perumahan baru di kedah

Picture Rumah Di Taman Sawi Lunas Kulim

No.110 Taman Sawi, 09000 Lunas, Kedah

Rumah utk disewa kos sederhana (corner lot) yg baru diubahsuai spt seluruh rumah jubin baru,dapur tarik dengan kabinet,depan car porch tarik...
13/04/2014 in mudah.my

On Request
3 bedrooms
2 bathrooms
3000 sq. feet

Similar properties for sale: taman sawi lunas kedah, rumah kos rendah di kulim

Picture Rumah 2 Tingkat, Bandar Puteri Jaya, Sungai Petani

Puteri Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah

Condition rumah 9/10 (Cuma cat dah kurang, rumah lama kan) Yang lain semua Tip-Top, macam rumah baru. Sebab nak jual kami terpaksa berpindah ke...
23/04/2014 in mudah.my

MYR 210,000
4 bedrooms
3 bathrooms
1900 sq. feet

Similar properties for sale: rumah untuk di jual sungai petani bandar puteri jaya

Picture Rumah Teres di Taman Mutiara, Sungai Kob

Taman Mutiara, 09700 Karangan, Kedah

Untuk dijual sebuah rumah teres kos rendah di taman mutiara, sg kob yg sudah diubah suai. ~ rumah sedang diubah suai; ~ kejiranan 100% keluarga...
11/04/2014 in mudah.my

MYR 93,000
3 bedrooms
1 bathroom
1200 sq. feet

Similar properties for sale: taman mutiara sungai kob, rumah baru untuk dijual kedah

Picture Bilik wanita tmn melati k.ketil

Kuala Ketil, Kedah

1.Lokasi Bilik Sewaan Wanita: di No... 5, Bandar Kuala Ketil, kedah Kekosongan... Situasi rumah. Baru dibuat major renovation, macam baru. 3...
11/05/2014 in mudah.my

On Request
1200 sq. feet

Similar properties for sale: rumah baling, rumah sewa sungai petani

Receive new property for sale by email

1 2 3 4 5 Next »

rumah baru di kedah

Filter your search:

Show filters
Sort by:

Publication date

Price

-

Floor area

-

Bedrooms

-

Bathrooms

-

Cities

Pictures

Regions

Property features

Property type

+ See all filters

Other searches that might interest you:

Search on map:

Flats and property for rent and for sale in Hong Kong:

Flats and property for sale and for rent in Singapore:

Property stats related to Kedah:

Share with your friends
Our search engines
Download the app